Олексіївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області визнано атестованою

У період з 23 січня по 10 лютого 2017 року атестаційна комісія, створена при відділі освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації провела атестаційну експертизу Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області.

Результати атестаційної експертизи викладено в аргументованому висновку, який доведено до відома керівника навчального закладу та педагогічного колективу 28 лютого 2017 року.

На підставі висновку про атестаційну експертизу діяльності Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області навчальний заклад визнано атестованим.

Наказом начальника відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації від 09.03.2017 №67 «Про результати державної атестації Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області» підтверджено право на надання даним закладом початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти та повної загальної середньої освіти з видачею документів про освіту державного зразка про відповідний рівень освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.